
Zasady korzystania z usług stołówki szkolnej:
Stołówka szkolna zapewnia posiłki gotowane w formie dwudaniowego obiadu.
1) Cena całodziennego wyżywienia: 6,00 zł
2) Wpłata za wyżywienie dokonywana jest z góry, za cały miesiąc w terminie
Pierwsze trzy dni żywieniowe na konto szkoły:
BANK BGŻ BNP PARIBAS oddział w Głogowie
nr: 84 2030 0045 1110 0000 0193 1900
tytułem: wpłata za wyżywienie / imię i nazwisko dziecka/ za miesiąc…
3) Nieobecności dzieci należy zgłaszać z jednodniowym wyprzedzeniem,
a najpóźniej do godziny 9.00 dnia nieobecności pod numerem telefonu 76 833 86 00
4) Kwoty za wszystkie nieobecności zgłoszone z zachowaniem powyższego terminu będą oddawane jako zwroty w następnym miesiącu.
Nie będą odliczane nieobecności niezgłoszone lub zgłoszone po terminie.
Nie ma odpisów obiadów w miesiącu czerwcu i grudniu wszelkie nieobecności prosimy zgłaszać przy płatności.
Zaległość w płatności za dany miesiąc żywieniowy powoduje wstrzymanie wydawania posiłków.
Wydawanie obiadów
- Obiady wydawane są codziennie w czasie dwóch przerw:
• 11.30 – 11.50 dla klas I – III
• 12.35 – 12.55 dla klas IV - VIII
• 13.40 – 14.00 dla klas IV - VIII - Otrzymanie obiadu następuje na podstawie ważnego bloczka obiadowego.
|
Nr. Grupy alergenów |
Produkty wchodzące w skład grupy |
|
1 |
Zboża zawierające gluten tj. a) pszenica, b) żyto, c) jęczmień, d) owies lub ich pochodne |
|
2 |
Skorupiaki i produkty pochodne |
|
3 |
Jaja i produkty pochodne |
|
4 |
Ryby i produkty pochodne |
|
5 |
Orzeszki ziemne(arachidowe) i produkty pochodne |
|
6 |
Soja i produkty pochodne |
|
7 |
Mleko i produkty pochodne |
|
8 |
Orzechy, migdały, orzech laskowy, orzech włoski, orzech nerkowca, orzech pistacjowy a także produkty pochodne |
|
9 |
Seler i produkty pochodne |
|
10 |
Gorczyca i produkty pochodne |
|
11 |
Nasiona sezamu i produkty pochodne |
|
12 |
Dwutlenek siarki i siarczany |
|
13 |
Łubin i produkty pochodne |
|
14 |
Mięczaki i produkty pochodne |