Kreskówka śmieszne kreskówka kucharz trzyma półmisek | Wektor Premium

Zasady korzystania z usług stołówki szkolnej:   

   Stołówka szkolna zapewnia posiłki gotowane w formie dwudaniowego obiadu.

1)      Cena całodziennego wyżywienia: 6,00 zł

2)      Wpłata za wyżywienie dokonywana jest z góry, za cały miesiąc w terminie

   Pierwsze trzy dni żywieniowe   na konto szkoły:

 BANK BGŻ BNP PARIBAS oddział w Głogowie

 nr: 84 2030 0045 1110 0000 0193 1900

 tytułem: wpłata za wyżywienie / imię i nazwisko dziecka/ za miesiąc…

 3)      Nieobecności dzieci należy zgłaszać z jednodniowym wyprzedzeniem,  

a najpóźniej do godziny 9.00 dnia nieobecności pod numerem telefonu  76 833 86 00

 4)      Kwoty za wszystkie nieobecności zgłoszone z zachowaniem powyższego terminu będą oddawane jako zwroty w następnym  miesiącu.

Nie będą odliczane nieobecności niezgłoszone lub zgłoszone po terminie.

Nie ma odpisów obiadów w miesiącu czerwcu i grudniu wszelkie nieobecności prosimy zgłaszać przy płatności.

 Zaległość w płatności za dany miesiąc żywieniowy powoduje wstrzymanie wydawania  posiłków.            

Wydawanie obiadów

  1. Obiady wydawane są codziennie w czasie dwóch przerw:
    • 11.30 – 11.50 dla klas I – III
    • 12.35 – 12.55 dla klas IV - VIII
    • 13.40 – 14.00 dla klas IV - VIII

  2. Otrzymanie obiadu następuje na podstawie ważnego bloczka obiadowego.

                                                                                                                                        

Nr. Grupy alergenów

Produkty wchodzące w skład grupy

1

Zboża zawierające gluten tj. a) pszenica, b) żyto,

c) jęczmień, d) owies lub ich pochodne

2

Skorupiaki i produkty pochodne

3

Jaja i produkty pochodne

4

Ryby i produkty pochodne

5

Orzeszki ziemne(arachidowe) i produkty pochodne

6

Soja i produkty pochodne

7

Mleko i produkty pochodne

8

Orzechy, migdały, orzech laskowy, orzech włoski, orzech nerkowca,

 orzech pistacjowy a także produkty pochodne

9

Seler i produkty pochodne

10

Gorczyca i produkty pochodne

11

Nasiona sezamu i produkty pochodne

12

Dwutlenek siarki i siarczany

13

Łubin i produkty pochodne

14

Mięczaki i produkty pochodne